SEO en SEA zorgen dat u gezien en gevonden wordt

Ook uw advertenties profiteren van SEO teksten schrijven

Wanneer u zich met uw MKB bedrijf, overheidsinstelling of non-profit organisatie manifester wilt profileren binnen de zoekmachines kunt u bij de meeste zoekmachines kiezen uit drie mogelijkheden te weten:

Search Engine Advertising (SEA)

Search Engine Advertising geeft u de zekerheid dat u op een specifieke ‘zoekwoorden combinatie’ op de eerste pagina van de zoekresultaten gevonden wordt. Omdat onderzoeken aantonen, dat ruim 80% van alle potentiële klanten een keuze maken uit de zoekresultaten die op de eerste pagina staan, is het van groot belang om hier te staan. Wel dient opgemerkt te worden dat de organische zoekresultaten beter worden gewaardeerd dan de advertenties. Een ander nadeel is, dat bij sterk competitieve markten de prijs per click fors kan oplopen. Door gecertificeerde SEO teksten laten schrijven kan een aantrekkelijke korting op de prijs per click worden verkregen. SEA is een interessante vorm om u te profileren in de zoekmachines

Search Engine Optimization (SEO)

Eenvoudig gezegd is SEO de techniek om uw site aantrekkelijk te maken voor de spiders van de zoekmachines. Veel gebruikte namen zijn ook SEO, zoekmachine optimalisatie of zoekmachine marketing. Doelstelling SEO is, om uw website zo goed mogelijk in de organische resultaten van de zoekmachines naar boven te laten komen. Het fundament van SEO zijn de SEO teksten. Voor SEO teksten schrijven schakelt men dan ook gecertificeerde SEO tekstschrijvers in. Daarnaast is het belangrijk, dat men zich houdt aan de richtlijnen van de zoekmachines. Een nadeel van SEO is, dat men geen garantie heeft dat men gevonden wordt op de eerste pagina. Wanneer dat wel wordt gerealiseerd ligt de spontane respons aanmerkelijk hoger dan bij SEA.

Combinatie van SEA en SEO

Door als bedrijf of organisatie zowel SEA als SEO in te zetten, maakt men gebruik van de kracht van SEA en SEO. De beste resultaten worden met deze multimediale mix behaald. Voor de juiste balans en het afstemmen en optimaliseren is het sterk aan te raden dat u dit laat verzorgen door een SEO SEA specialist MKB als 2Vanhorssen.com.

Wilt u meer informatie over de voordelen van SEO en SEA? Neem dan contact met ons op en bel tijdens kantoren 0344 – 84 65 30 of stuur – een e-mail naar contact.