Spider Spectrum Analyse bepaalt SEO teksten laten schrijven

Over de noodzaak om als MKB bedrijf gezien en gevonden te worden in zoekmachines als Google, Bing en HandboekderNederlanden.nl is iedereen het eens. In het bijzonder voor MKB bedrijven is het van het grootste belang, dat zij op relevante zoekwoorden combinaties gezien en gevonden worden. Anders lopen zij 24/7 potentiele klanten mis, die op zoek zijn naar hun producten en diensten. Ondernemers en managers beseffen dit grote risico. En terecht. Wanneer men binnen de zoekmachines niet meer gevonden wordt hapert de instroom van nieuwe klanten en komt op termijn de continuïteit van het bedrijf in gevaar.

Search Engine Advertising effectieve vorm van adverteren

Wanneer u niet aan SEO doet en het feit dat er slechts 10 zoekresultaten per pagina worden weergegeven, is de kans groot dat uw MKB bedrijf niet wordt gezien en gevonden op de eerste pagina. De oplossing is Search Engine Advertising (SEA). Het betaald adverteren bij de zoekresultaten. Dit is een effectieve vorm van adverteren. Het enige nadeel is, dat de prijs per click bij competitieve markten sterk kan oplopen.

Dat is de reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor SEO of een combinatie SEO en SEA. Doelstelling SEO is om de webpagina’s zo hoog mogelijk te laten scoren in de resultaten van zoekmachines. Een vermelding in de organische resultaten van zoekmachines is gratis en wordt door gebruikers van zoekmachines veel beter gewaardeerd dan advertenties. Gecertificeerde SEO teksten laten schrijven is voor veel MKB bedrijven dan ook betaalbare oplossing.

SEO teksten laten schrijven door erkende SEO tekstschrijver

Een belangrijk basis onderdeel van SEO zijn gecertificeerde SEO teksten. Dit zijn teksten die op basis van een Spider Spectrum Analyse geschreven worden rondom een bepaalde zoekwoorden combinatie. Vanwege de grote vraag naar SEO teksten schrijven profileren steeds meer tekstschrijvers zich ten onrechte als SEO tekstschrijver. Helaas zorgt dit in veel gevallen niet voor het gewenste resultaat, want gecertificeerde SEO teksten schrijven is een discipline op zich.

Bovendien zorgen SEO teksten die niet geschreven zijn op basis van de Spider Spectrum Analyse zelden of nooit voor het gewenste resultaat. Ook moet men beseffen dat SEO teksten laten schrijven slechts een basis onderdeel van zoekmachine optimalisatie zijn. Het optimale resultaat wordt pas bereikt wanneer de website gebouwd is door een SEO gecertificeerd webdesign bureau.

Wilt u meer informatie over SEO teksten laten schrijven? Neem dan telefonisch contact op met de SEO specialist MKB en bel tijdens kantoren 0344 – 84 65 30 of stuur een e-mail naar contact.